Search
Generic filters

Crystal Palace

Den Retroa Crystal Palace matchtröjan Symboliskt för footballkultur, den retroa Crystal Palace tröjan är en hyllning till klubbens arv särskilt utfärdat i röda och blå horisontella remsor. Sedan klubbens födelse, Crystal Palace FC:s tröjor har sett olika variationer men har alltid behållit styrka och mod i sina färger. Klubbens historia Crystal Palace Football Club, etablerad […]

Den Retroa Crystal Palace matchtröjan

Symboliskt för footballkultur, den retroa Crystal Palace tröjan är en hyllning till klubbens arv särskilt utfärdat i röda och blå horisontella remsor. Sedan klubbens födelse, Crystal Palace FC:s tröjor har sett olika variationer men har alltid behållit styrka och mod i sina färger.

Klubbens historia

Crystal Palace Football Club, etablerad år 1905, har en rik historia med full av spänning och framgångar. Klubben, med kommande från södra London, har också haft sitt rättvisa del av besvär, med det tuffa spelet i Premier League som har kastat dem mellan topp och botten liganivåer.

Matchtröjornas färger

Klubbens traditionella färger är rött och blått, skildrat i horisontella remsor på deras retroa tröjor. Det retroa utseendet har fått stort erkännande med sin oklanderlig framställning av deras starka klub gfärger. I tillägg är klubbmärket, som avbildar den ikoniska Crystal Palace-byggnaden, broderad på tröjan som speglar klubbens historia och geografiska position.

Klubbens hemstadion

Klubbens hemstadion, Selhurst Park, har varit deras hem sedan 1924. Med en kapacitet på över 25 000 åskådare, är staden känd för sin fantastiska atmosfär, med fans som passionerat stödjer sitt lag oavsett resultatet.

Historiska spelare

Ett antal legendariska spelare har burit den historiska Crystal Palace tröjan. En bland dem är Ian Wright, en talangfull anfallare som började sin karriär i klubben. Andra noterbara spelare inkluderar Jim Cannon, den mest framstående spelaren med över 660 framträdanden och Andrew Johnson vars 21 mål hjälpte klubben till 6:e plats i Premier League säsongen 2004-05.

Den retroa Crystal Palace tröjan har bevittnat historisk fotboll, med heroiska vinster och otroliga förluster. Den tjänar som mer än bara en matchdagoutfit, den är ett levande minne för supportrarna och återspeglar klubbens förflutna, dess kamper och dess framgångar. Även om design och tyger kan förändras över tid, kommer den legendariska röda och blå tröjan alltid att förbli i hjärtat av varje Crystal Palace-supporter.